کارهایی که باید قبل از عروسی انجام دهید
بسیاری از زوج ها که در حال برنامه ریزی برای مراسم عقد و عروسی خود هستند دائم این سوال را از خود میپرسند که قبل از عروسی چیکار کنیم ؟ از کجا شروع کنیم ؟ چگونه برنامه ریزی کنیم ؟
ما در این مقاله، در کنار شما خواهیم بود تا با ارائه یک چارچوب جامع، ” کارهایی که باید قبل از عروسی انجام دهید” را با هم مرور کنیم و از این سفر پرمسئولیت، عبوری موفق داشته باشیم.
از تعیین بودجه تا انتخاب لباس عروس و داماد، همه چیز را در این راهنمای کاربردی خواهید یافت.
برنامهریزی برای عروسی، مسیری پر از تصمیمات مهم و گاه چالشبرانگیز است. در این میان، انتخابهای متعددی پیش روی شماست که میتواند کمی گیجکننده باشد.
هدف ما در این مقاله، ارائه راهکارهای عملی و کاربردی است تا شما را با کارهایی که قبل از عروسی باید برنامه ریزی، اجرا و نهایی کنید آشنا کنیم.
مهمترین مواردی که باید قبل از عروسی انجام دهید
برنامه ریزی و کارهای که قبل از عروسی باید انجام دهید اقدامات مهم و پر مسئولیتی هستند که برگزاری بدون نقص مراسم عروسی شما وابسته به این تصمیمات و کارها می باشد.
در ادامه، به مهمترین اقداماتی که چند ماه قبل از عروسی باید برنامه ریزی و نهایی کنید را معرفی و بررسی خواهیم کرد تا شما با خیال آسوده و بدون دغدغه به استقبال این روز مهم بروید.
- حفظ آرامش در زمانهایی که اختلاف نظر دارید
- مشورت کردن با افراد بزرگ خانواده
- تصمیمگیری درست و قطعی
- تعیین بودجه برای مراسم عروسی
- تعیین تاریخ و مکان برگزاری عروسی
- تهیه لیست مهمانان
- انتخاب لباس عروس و داماد
- انتخاب و عقد قرارداد با خدمات عروسی
- فرستادن دعوتنامه
رازهای طلایی “مشورت با بزرگان خانواده” قبل از عروسی
غرق شدن در جزئیات کارهای قبل از عروسی، گاه میتواند دید شما را نسبت به مسائل کلیتر محدود کند. مشورت با بزرگان خانواده به شما کمک میکند تا از دیدگاهی بیرونی به موضوع نگاه کنید و با در نظر گرفتن تمام جوانب، تصمیمات عاقلانهتر و سنجیدهتری اتخاذ کنید.
برنامهریزی و اجرا کارها قبل از عروسی، با وجود تمام شیرینیها و جذابیتهایش، میتواند گاه با استرس و نگرانی همراه باشد. مشورت با بزرگان خانواده و دریافت حمایت عاطفی از آنها، میتواند به شما در عبور از این دوران چالشبرانگیز و پرفشار کمک کند.
قبل از عروسی بودجه را مشخص کنید
یکی از کارهای مهمی که باید قبل از عروسی مشخص کنید تعیین بودجه میباشد. هزینههای عروسی، گسترهای وسیع را شامل میشوند و تعیین بودجهای واقعبینانه، نقشی کلیدی در مدیریت صحیح این هزینهها و جلوگیری از مشکلات مالی در آینده ایفا میکند.
اولین قدم، آشنایی با هزینههای مختلف عروسی است. از تالار و لباس عروس گرفته تا پذیرایی و عکاسی، هر بخش هزینهای خاص خود را دارد.
چه چیزی برای شما در اولویت قرار دارد؟ کدام بخشها برایتان از اهمیت بیشتری برخوردارند؟
با توجه به درآمد، پسانداز و کمکهای خانواده، حداکثر مبلغی که میتوانید برای عروسی هزینه کنید را مشخص کنید.
تعیین تاریخ و مکان برگزاری را از مدت ها قبل مشخص کنید
انتخاب تاریخ و مکان مناسب برای برگزاری عروسی، یکی از مهمترین و هیجانانگیزترین کارهای قبل از عروسی میباشد. از مناسبتهای مذهبی و ملی، تعطیلات و روزهای شلوغ در انتخاب تاریخ عروسی خود پرهیز کنید.
زمان کافی برای رزرو تالار یا باغ مورد نظرتان در نظر بگیرید و با توجه به سلیقه و بودجه خود، مکانهای مختلف را بررسی کنید ظرفیت تالار های پذیرایی را با تعداد مهمانان تطابق دهید و به دسترسی آسان برای مهمانان، امکانات رفاهی و خدمات ارائه شده توسط مکان مورد نظر توجه کنید. پس از بررسی تمامی موارد، بهترین گزینه را با توجه به اولویتها و بودجه خود انتخاب کنید.
برای آگاهی و اطلاع دقیق از قیمت تالار در تهران، میتوانید از صفحه تالارهای تهران دیدن کنید. قیمتها را مقایسه کنید و با خیالی آسوده بهترین انتخاب را برای برگزاری جشن عروسی خود داشته باشید.
قبل از عروسی، لباس عروس و داماد را انتخاب کنید
یکی از کارهای که باشوق و اشتیاق قبل از عروسی باید انجام دهید انتخاب لباس عروس و داماد می باشد. پیش از هر اقدامی، لازم است بودجه خود را برای خرید لباس عروس و داماد مشخص کنید. این امر به شما کمک میکند تا انتخابهای خود را محدود کنید و از صرف هزینههای اضافی جلوگیری کنید.
در ادامه، با توجه به سلیقه و شخصیت خود، سبک مورد نظرتان را برای لباس عروس و داماد انتخاب کنید. مدلهای مختلفی مانند پرنسسی، ماهی، A-line، کلاسیک… در بازار موجود هستند که میتوانید از بین آنها انتخاب کنید.
قبل از عروسی با آتلیه و سالن زیبایی قرارداد ببندید
همچون مراحل قبل یکی دیگر از کارهایی که شما باید قبل از عروسی انجام دهید انتخاب و عقد قرارداد با خدمات عروسی، از جمله تشریفات، آتلیه عروس و سالن زیبایی میباشد که نقشی اساسی در کیفیت و خاطرهانگیز شدن این رویداد خاص دارد. در انتخاب هریک از این موارد، باید به سابقه، کیفیت خدمات، قیمت، تعهد و مسئولیتپذیری آنها توجه ویژهای داشته باشید.
با انتخابی درست و عقد قراردادی اصولی، میتوانید از برگزاری جشنی بینظیر و خاطرهانگیز در کنار عزیزانتان لذت ببرید.
فرستادن دعوتنامه چند روز قبل از عروسی
پس از نهایی شدن جزئیات عروسی مانند تاریخ، مکان و لیست مهمانان، نوبت به فرستادن دعوتنامه برای مهمانان می رسد. به طور معمول، 2 هفته قبل از تاریخ عروسی، زمان مناسبی برای ارسال دعوتنامه است. این زمان به مهمانان فرصت کافی برای برنامهریزی و حضور در مراسم شما را می دهد
میتوانید دعوتنامهها را به صورت سنتی و یا کارت عروسی دیجیتال ارسال کنید. انتخاب روش ارسال به سلیقه شما و تعداد مهمانانتان بستگی دارد.
در این مطلب سعی شد تا شما را با کارهای که قبل از عروسی باید انجام دهید آشنا کنیم شما می توانید متناسب با دغدغه و سلیقه ای که برای مراسم خود دارید می توانید ترتیب هرکدام از این موارد را جابه جا کنید و وظایفی که مهمتر است را در اولیت قرار دهید اما بطور کلی شما برای اینکه میزبان شایسته ای باشید و مراسم عروس خود را به بهترین شکل برگزار کنید با این 9 مورد را به دقت قبل از مراسم برنامه ریزی و اجرا کنید
تالارهای پیشنهادی
مقالات مشابه




آخرین دیدگاهها
نظرات کاربران
برای ثبت عقد در اسناد و شناسنامه حضور عروس و داماد الزامی است؟
با سلام تخفیف مالیات و حق سرویس را میخواهم ممنونم
دیجی سارا افتضاح واقعا افتضاح حداقل اون دیجی مهدیه که تو وی ای پی کار میکنه کم سن سال تره بهتر از این دیجی سارا گداس مراسم عموم با دیجی سارا بود افتضاح بود
التن هوش بحالشه دیگه از مستربیست بدم میاددد هتا توان زن سگش
عالی خیلی خوب بود
خیلی عالی. انشالله که قسمت بشه ما هم مراسم عقدمون رو در حرم آقا علی ابن موس الرضا برگزار کنیم. آرزوش خوشبختی برای همه زوج ها
خوب و عالی
ما از این مجموعه ناراضی بودیم. از خدمات و کیفیت
من دوست دارم بگم به نام نامی یزدان با اجازه پدر و مادرم که توی زندگی هیچی برام کم نزاشتن برای یک زندگی شیرین از الان تا به همیشه بله🫀